PREMIUM HANGGENERÁTOR

Miért használjunk hangmodult?

Mert sportos hangzást adhatunk vele autónknak!

Maximális hangerő

Realisztikus hangzás

Autócserénél átszerelhető

Mobil alkalmazás

A PREMIUM Hanggenerátorról

Hanggenerátor teljesen realisztikus és egyedileg választható különböző sportautó hangzásokkal, visszadurrogás funkcióval az igazi vezetési élményért.

Napjainkban hiába van nagy teljesítményű, akár sportos kinézetű autónk, az öblös hangzás hiánya a diesel autók tulajdonosai mellet már az új benzines autók vezetőit is érinti. A részecskeszűrők elterjedésével már a benzines autóknak sem lehet szép sportos hangot varázsolni a hátsó dobok cseréjével. Erre nyújt megoldást a PREMIUM hanggenerátor, amely a sportkipufogókon jócskán túlmutat egyedi hangolhatóságának köszönhetően.

Élje át Ön is azt az utánozhatatlan hangélményt, amelyet egy sportos BMW M, egy RS Audi, egy AMG Mercedes vagy akár egy Ferrari luxusautó kipufogóhangja nyújthat az Ön diesel, benzines vagy hybrid autójában is! Váltson autótípust egyszerűen, egy mozdulattal telefonján keresztül! Kérje az ingyenes hanggenerátor bemutatót, ahol minden kételye garantáltan el fog szállni!

További tájékoztatást kérek

11 professzionálisan rögzített autó hangot kínálunk Önnek a legjobb minőségért és lenyűgöző vezetési élményért

A következő minta hanganyagokat minőségi hangszóróval hallgassa meg, telefonja maximális hangereje nem adja vissza a valódi elérhető brutális sportautóhangokat!
A PREMIUM hanggenerátor elérhető elektromos gépjárművekhez is:
Kérjen időpontot, hogy megismerje a választható hangok teljes palettáját, a prémium vezetési élmény nélkülözhetetlen őrületes hanghatásait élőben is!

A jövőben kifejlesztett újabb kipufogóhangok ingyenesen letölthetők ügyfeleink számára! Jelenleg 11 hangból válogathat vezetés közben. A hangok külön-külön társíthatók az autó profil (eco, komfort, sport, sport+) módjaihoz is.

Váltson kipufogóhangot egy gombnyomással!

Vezérlés a PREMIUM hanggenerátor mobilalkalmazáson keresztül

A mobilalkalmazás könnyen kezelhető, egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, magyar nyelvű és legtöbb beállítási lehetőséggel rendelkezik a hanggenerátorok közül. A hangok ízlésünknek megfelelően testre szabhatók, más generátoroktól eltérően internet csatlakozás nélkül is állítható.

BELSŐ VEZÉRLÉS

A lementett hangprofilokat az autó belső gombjáról is ki tudjuk választani és léptetni (Start / Stop, Tempomat, ESP gombokról). Illetve különböző hangzást tudunk beállítani az autó profilokhoz (Eco, Komfort, Sport, Sport+). Ahogyan egy gyári AMG / M / RS modell nyitja a kipufogó szelepeket és válik sportosabbá, agresszívabbá a hangja egyes állásokban, ugyanúgy tudunk egyedi hangokat adni a hanggenerátor segítségével az Ön autó profiljainak is.

V8 Hangzás

A PREMIUM hanggenerátor szinte bármilyen CAN-BUS rendszerű autóba beszerelhető. A hangmodullal az autó hangja egyedülálló módon agresszívabb és erősebb lesz. A kipufogóhang rendkívül realisztikus és tökéletesen leköveti a mindenkori fordulatszámot. A hanggenerátor a diesel, hybrid és elektromos autókon kívül a benzines gépjárművek tulajdonosainak is tökéletes választás, egy kapcsolható sportkipufogó minden előnyével és azon túlmutató funkciókkal. Világújdonságként megjelent a durrogó sportkipufogó funkció is állítható intenzitással hanggenerátorunkhoz!

Mobil alkalmazás

A hangmodulhoz tartozó magyar nyelvű okostelefonos alkalmazással minden tulajdonos ízlésének megfelelően állíthatja be a kipufogóhangokat. Az applikáción keresztül széles skálán változtatható a hangerő, a hangkarakterisztika, az általános fordulatszám és az autó beindítási hangja. Lehetőség van több kedvelt hangprofil beállítására, illetve a hangmodul ki- és bekapcsolására. A telefonján akár menet közben is változtathat bármilyen beállításon, nem csak fixen beállított hangok közül választhat. Mélyebb V8 hangot szeretne durrogó kipufogóval, a következő lámpánál már Ferrari hangzással gyorsulna? Egy gombnyomás az egész.

Gyors hangváltás egyetlen gombnyomással,
autónk saját gombjáról is

A következő paraméterek állíthatók az alkalmazáson belül:

 • Hangerő: A hanggenerátor hangereje 100-zas skálán állítható.
 • Alaphang: A hangmodul alaphangja 100-zas skálán állítható, ez szabályozza milyen erősen szól a hanggenerátor álló helyzetben.
 • Némítás: A hanggenerátor ki- és bekapcsolható.
 • Durrogás: Durrogás ki- és bekapcsolható. Intenzitása állítható.
 • Indítási hang: Az indítási hang ki- és bekapcsolható. Intenzitása állítható.
 • Hangkarakterisztika: Beállíthatjuk, hogy a hanggenerátor magas hangon szóljon menet közben, vagy a mélyebb tartományban.
 • Kényelmi funkció: Csak gyorsításra jelentkező sportos hangzás.

A PREMIUM hanggenerátor a CAN-BUS rendszerrel ellátott legtöbb autóval kompatibilis. Illetve egyedi programozással szinte minden autóra tanítani tudjuk. Tökéletesen leköveti az autó fordulatszámát és a fordulatszámnak megfelelően képezi az általunk kiválasztott autó kipufogóhangját.

Főbb jellemzők:

 • 11 tárolt motorhang (Audi, BMW, Mercedes, Porsche, stb. hangzás)
 • telefonos alkalmazás
 • 6 elmenthető kedvenc hang
 • telefonról, gombról és autó menüjéből is állítható
 • prémium hangzás
 • állítható hangerő, hangkarakterisztika, fordulatszám, indításhang
 • jövőbeli új motorhangok ingyen letöltődnek az egységre
 • állítható visszadurrogás (gázelvételre durrogó kipufogóhang)
 • másik autóba tovább vihető
 • német prémium termék
 • elektromos és hybrid autókkal kompatibilis
 • Eco / Komfort / Sport vezetési módokhoz egyedi hangolás
 • opcionális extra hangerő magas fordulatszámon
 • opcionális extra durrogás hangerő
 • kényelmi funkció (csak gyorsításkor jelentkező sportkipufogó hang)
 • AZ EREDETI, az autógyárak által már 10 éve használt hanggenerátor
 • ügyfelek 47%-ának választása

PREMIUM hanggenerátor főbb előnyei más hanggenerátorokkal szemben:

Eco / Komfort / Sport vezetési módokhoz egyedi hangolás
A lementett hangprofilokat az autó belső gombjáról is ki tudjuk választani és léptetni (Start / Stop, Tempomat, ESP gombokról). Illetve különböző hangzást tudunk beállítani az autó profilokhoz (Eco, Komfort, Sport, Sport+).

Kényelmi funkció
Be tudjuk állítani, hogy csak gyorsításkor magasabb fordulatszám elérésekor jelentkezzen a sportkipufogó hang. Hosszabb utakon ez sokkal pihentetőbb a fülünknek, illetve realisztikusabb is a kipufogóhang.

AZ EREDETI
Az autógyárak által már 10 éve használt hanggenerátor. Ez a generátor van többek között az Audi SQ8, SQ7, A6 biturbo, BMW i8, X5, X6, X7 sportkipufogós dieselekben, Maserati Ghibli dieselben. (csak állítási és felhangosítási lehetőségek nélkül)

8 éves tapasztalatunk
Általunk 8 éve forgalmazott hanggenerátor. Több, mint 2.000 értékesített darab. 8 év alatt kevesebb, mint 1% meghibásodás.